كفتة مع البصل المكرمل
طريقة لذيذة وشهية لمزج البصل المكرمل والكفتة بلذة في القضمة.
🍔🧅المقادير:
- كيلو لحمة مفرومة.
- بصلة مفرومة.
- 3 بصلات مقطعة شرائح للقلي.
- ملعقة ملح.
- ملعقة فلفل.
- ربع ملعقة جوزة الطيب.
- ملعقة كبيرة بهارات.
- 2 فينو (صمون) وسط منقوعين حليب، ونعصرهم.
- ملعقة كبيرة زبدة.
- نص كوب دقيق.
- بيضة.
🥣الطريقة:
- الخطوة 1
نشوح البصلة المفرومة في الزبدة، ونطفي النار ونسبها تهدى شوية، ثم نضيف إليها اللحمة المفرومة ونقلبهم سوى كويس.
- الخطوة 2
نضيف جميع المقادير للحمة المفرومة، ماعدا البصل الشرائح، ونقلب اللحمة المفرومة كويس مع المقادير.
- الخطوة 3
نشكل من مزيج اللحمة المفرومة أقراص زي البرجر كدة، بعدين نحمرها في كمية قليلة من الزيت حتى يتم نضجهم.
- الخطوة 4
سنقوم بإضافة نص ملعقة ملح للبصل، ونتركه لمدة 5 دقائق، بعدين نصفيه من المياه بتاعته.
- الخطوة 5
ونحمره لوحده في نفس الإناء الل إتحمرت فيه اللحمة المفرومة لحد ما يكون لونه مكرمل.
✅ ويقدم مع اللحمة المفرومة.
إرسال تعليق